teamflash

oliver bangar hs

PIMP MY PANTS

gick lös med sandpappret på ett par jeans, funkade fint
numera är ena benet lite mer slitet och håligt, det andra benet tar jag någon annan dag, det var änna jobbigt att slipa
bra kondition<3
johanna

twenty two

Junkfest igår då, helt okej! Vi kom dit vid halv 5, kollade lite på skatetävlingar och i affärerna. Slog mig ännu mer hur mycket jag vill ha nya kläder och svarta vans. Mina vita är ju bara sååå bruna efter igår, eftersom det var blött och lite geggigt. Klockan halv 7 såg vi millencolin :D jag halkade på skateboardrampen under uppträdandet och drog med mig petra i fallet, det var nog inte så många som såg det. Bara alla som stod uppe på rampen, skulle uppskatta det till ca 30 personer WIHI haha, lite pinsamt om massa snyggingar såg mig, fanns en del där så att säga! Senare drog jag och emma till hennes lägenhet i uddevalla och somnade väldigt gott!
idag har jag slappat, ska probably se på män som hatar kvinnor, den ska vara bra har jag hört. Imorgon har jag sovmorgon till halv 4, jag vet det låter knäppast
Johanna

DAAAAAAMN



FAAAAAAAAN vad jag har ont. Vill inte gnälla men jävlar, någon eldar, stabar mitt öra med en kniv just nu<3 idag blev jag och anna 6 mm stora i öronen (jag 5 mm på ett öra för det hade inte lust att bli 6). Jag kan säga med handen på att hjärtat att detta är det smärtsammaste jag vart med om. Jag vet inte om jag är en pussy men JÄVLAR. På bussen hem gjorde det så ont att mina ögon liksom stängde sig av sig själva av smärta, om ni förstår hur jag menar? Nä jag ska inte gnälla mer, detta blir bra! om 1-2 veckor blir vi 8 mm! ska fan knarka innan jag går in i det rummet nästa gång. WELCOME TO THE DARK SIDE 




idag är det fredag, *skuttar högt*, kommer troligen bara ta det så lugnt det bara går, se på en film eller liknande och SOVA, fy vad jag har längtat! Och imorgon millencolin med emma, petra, angelica, anna och sara?


Chachaaaaa

08.30-15.30

idag började dagen med svenska, sedan hade vi 4,5 timmes håltimma. INTE OK! så jag och sara dödade lite tid genom att sätta oss på coffee roomer och shoppade lite. Vi köpte varsina jeans. Klockan 13:40 stod individuellt val på schemat, historia A. men av någon anledning kom inte vår lärare, ganska gött! sprang till bussen helt svettig och var hemma halv 4 istället för halv 6. Var med adam till halv 6 eftersom han skulle på fotbollsträning. Vi åt, satt och skrattade åt folk i skolkatologen, elaka som vi är.

imorgon är det fredag, jag och anna ska till viking och töja, sedan äta lite inne i uddevalla. På kvällen vet jag inte vad som händer, kommer sova gott imorgon iallafall! Är helt matt, är alltid det på veckosluten. men det gör inget, för just nu leeeeever jag för fredagar. WIHO

Johanna

röd




Idag stod det hårvård på schemat, mycket bra tyckte vi! Började med att jag och anna drog slingor i hätta på anneli och slingade hennes utväxt, sedan klippte jag henne. Av någon anledning så var hennes hår helt snett klippt, så det fixade jag till, blev bra :) Sen tonade anna håret på mig, blev rödbrunt och lite mörkare än vad jag redan hade, känns bra faktiskt! Vi hade 0 st rödhåriga i klassen imorse, nu har vi hela 6 stycken! haha det är galeeeeeeeet. På eftermiddagen hade vi estetiskt val, mosaik. Men vi fick gå efter ca 10 min, man klagar icke. Tog bussen klockan 2 och var hemma halv 4. Såg på film och åt isländsk mat och äppelpaj hos farmor. Helt okej dag! 

dagens spotifylåt

In Flames – I'm the Highway
Snart ska jag sova, galet trött!

Johanna 

Johanna


pull the trigger

fick nyss en liten rolig kommentar av någon anonym, jag tror jag vet vem det är dock. Det var en länk till en inte så go bild. Jag tror någon där ute rädd för min hälsa och att jag ska bli våldtagen i mina snibbar. Var lugna, jag har faktiskt ett överfallsalarm, funkar bra. har aldrig behövt använda det, eller inte mer än för skoj skull. Pull the trigger sa jag till farmor en gång, stackarn höll på att få hjärtinfarkt, förlåt farmor.

http://www.thestranger.com/images/blogimages/2009/02/17/1234897133-piercing-ear-fuck.jpg

här är länken! Titta på egen risk


Johanna

heh

Vill bara få ur mig lite hat, lite mordiska tankar om de retarderade människorna som brukar sitta längst bak i bussen, alla vet vilka jag pratar om. Kan ni aldrig sitta stil och hålla käften som normalt folk? Och sluta vara så skrämmande korkade! GÖR ALLTID cepeljud, ljud som en 9åring skulle skämmas över att göra. Eran humor dödar mig mer innombord än vad aids skulle göra, håll käften någon jävla gång! folk försöker sova och har ingen ork eller lust att sitta och höra på meningslösa ljud och skämt. Sen att ni kallar busschaffören för diverse saker för att han inte hinner fram i tid till då de andra bussarna ska åka, är ert fel! Inte konstigt att ni missar era byten när ni klickar på stopknappen på varenda hållplats ni finner mellan uddevalla och kungshamn. Död.

nu till något annat
Nu har jag magknip 2009, ska se på juno. Mysigaste filmen med mysigaste Micheal Cera, sååå söt är han!

Imorgon har vi egen hårdvård, då ska jag slinga Annelies hår, och få någon att tona mitt hår i någon chokladbrun färg, på eftermiddagen har vi estetiskt val, i mitt fal mosaik. Vem väljer och får mosaik? tråkigt måste jag säga. Har ingen större lust att sitta och limma upp små glasbitar en hel eftermiddag. Troligen bytar jag till musik om det går. 


dagens låtar för er som har spotify
Imogen Heap – Just for Now
Flyleaf – All Around Me - Acoustic

Johanna

Penguins & Polarbears



Idaaaaaaaaaaaaaaag har jag praktiserat 9 till 6, tonade mammas hår och permanentade HUR mycket som helst, fick russinfingrar. hatarhatarhatar permanent ! borde utrotas MOHAHA. Jag ska bli en sån frisör som inte gör permanent helt enkelt. salongen ska heta "no fucking curls OKEY?" nä men ni har nog förstått mitt hat till permanent nu. Har fan permanentmodell nästa vecka! zomg

Imorgon är det tisdag, tycker skolan är rolig nu konstigt nog, kan bero på att vi inte kommit igång än, imorgon ska vi fixa frillorna på 1orna, ha gympa och svenska. Denna veckan kommer gå superfort, längtar till helgen och millencolin! 

johanna

Roses for the dead

jag var lycklig idag
för första gången på länge var jag varm inombords, utan att riktigt veta vad som var orsaken. 
denna gången var det på riktigt, det var ärligt och genuint. Trodde jag.
kommer inte kunna lita på någon på väldigt länge. Du har gjort mig mer instängd än jag redan var.


persika

idag kommer det bli superlugn dag, ska stryka lite, promenera och bara se på filmer, bl.a. ice age 3, älskar 1an och 2an så det blir nog bra. Syd hahaha.
Imorgon har jag praktik, fast det är inte säkert att jag ska vara kvar där, salongen öppnar inte förens 1 så då får jag inte tillräckligt med timmar, hoppas det går att lösa på något sätt. Annars får jag antagligen hitta någon i trollhättan eller någon annan stans. Vet inte om jag vill det faktiskt, men de löser siiiiig


Johannaaaaa

chachaaaa bloggen

hei heii.. nä skoja bara

HEJ, har inte uppdaterat på ett tag nu, så ni får en liten update. 
I onsdags började jag skolan, totalt meningslös dag, efter skolan gick jag och anna montana tilll wiking och töjde våra örsnibbar! Gjorde himla ont men skönt att de gick över ganska fort iallafall, nu slipper jag töja själv hemma, kommer antagligen gå dit när jag ska töja till 5 mm i varje öra också, kostade bara 50 kr för få hjälp att töja. Sedan tröståt vi på någon thairestaurang med ida, gottgott. 
I torsdags gick vi bara runt och visade 1orna skolan och fikade, åkte till torp med sara, anna, maria, la undan ett par jeans och en jacka på hm till idag, men självklart glömmer jag kortet hemma!
 Idag skulle vi gå efter schemat, vilket vi inte riktigt gjorde. Vi masserade varandra och fikade, SUPERSOFT! Idag är det fredag WIHOW! ska antagligen se på fotboll med sara, sedan se på skräckfilm och myspysa

johannaaaaaa

uddevalla

idag tog jag 9:20 bussen till torp och shoppade med sara, åt buffé och hade de mysigt. Hittade ett par jeans på pondus, en hoodie från carlings och lite småprylar.  




Nu ska jag måla klart andra handen, sedan se klart på filmen wimbledon

Johanna

smögen





idag har jag badat på vallevik med cornelia, sara, annie och olivia. Blev änna kallt efter ett tag så vi gick och åt wokie dokie, köpte även lite godis på sommargott! sitter aldrig fel...... eller jo, det gör det faktiskt. Vägde mig nyss, har aldrig vägt såhär mycket, och jag tänker inte precis fira det. Det skall bort så fort som möjligt! Tänkte börja träna när skolan börjar, kommer uppdatera då och då om hur det går. 

*mindre portioner
*nästan inget godis
*motion

wish me luck, kan behövas :)

Johanna

peaches & cream

varför ska allt vara så komplicerat ibland? När man tror att det för en gång skull ska gå smärtfritt, gör det allt annat än det. Kanske bara för att man hoppas för mycket? Jag försöker inte tänka längre, tar saker som det kommer, har märkt att man då inte har några förhoppningar eller krav. Jag har blivit hårdhudad på det senaste, blir inte lika lätt ledsen över saker, kärlek, ord. Saker sägs och händer av en anledning. Kanske existerar öde. Kanske är det påhittat för gladare miner. Fungerar gör det oavsett.


Idag: Badat med sara i amhult, vattnet var riktigt klart .. men kallt! burr. Har även varit på apoteket och köpt tvål, p-piller, nästan handlat töj (det var slut, såklart!), tagit en liten cykeltur samt slappat!  

Imorgon: bada, beroende på väder. Städa, och sedan coffeeroom med tjejerna.

Dagens musikartisttips: John butler



Johanna

Your arms like towers tower over me

Ångesten börjar närma sig med stormsteg
villvillvillvill inte börja skolan! Även att klassen är bra och allt så är sommarlovet det man lever för under resten av året! Därför har jag inte gjort mycket idag, är faktiskt skönt att ta det lugnt, även att jag inte jobbat en endaste dag på hela sommarlovet!! helt okej faktiskt

Imorgon: Jag ska börja töja örat, antingen 8mm stort eller 10, märker hur det blir under töjandets gång! Har iallafall vart sugen på att gjort det ett tag, så nu ska det bli av



Bli medlem i facebookgruppen I LOVE THE OMNOMNOM-SOUND nuuuuu!

Johanna

mjao

Då:
I helgen har jag vart i kära lilla Henån och träffat lite människor! Gick dock inte så bra på resan dit, skulle bytat buss på torp, men hade fått för mig att jag skulle bytat på kampenhof. Fick sitta själv på mac donalds ett tag. Så om ni har hört om en retarderad tjej, ensam på mac donalds drickandes på en fanta, då var det jag! Tillslut kom jag dock fram som tur var.

Nu: Gör ingenting, lyssnar på musik och funderar på att se på lite oc
Här kommer en härlig video på paramore, så himla skön stämning. Jag ryser nästan lite.
http://www.youtube.com/watch?v=LDhCmAMmpXI

sen:
Imorgon hoppas jag på vackert väder så man kan få bada och sola lite, sååå skönt.

Johanna

BROWNIE

färgade håret för en stund sedan, mörkbrunt blev det. Känns jättebra faktiskt, ska aldrig bleka håret ljust igen ! men vi får väl se hur länge jag håller det.  Eftersom jag var såpass ljus innan så blev den bruna färgen ganska kall (lite grönt i ljuset) så någon dag så blir det att lägga i en toning som går åt det med röda hållet. (Röda toner tar ut gröna toner!)



såhär blev det iallafall! Jag använde Schwarzkopfs country colorstoning, havanna 60

majs

vaknade sent idag, halv 2 eller något
nu är jag bara sjukt seg, tror jag sov för länge faktiskt.. och nu har hela dagen gått typ ! sjukt

var nyss nere och hämtade mitt paket med grejer som jag beställde från junkyard. Allt fanns med som jag beställde och allt passade, så det var gött!






vans, vita old school
en tjocktröja, wesc
och en kornblå t-shirt från sweet




SEXXXXXXXXXXXXXXXXX

   

Idag blev det som tidigare nämnt stranden med Sara! låg där i 3,5 timme eller något, blev inte alls något brun faktiskt.
Vi hade skoj iallafall, var ju ett tag sedan sist vi solade, slappade och pratade om allt. Vi brukar alltid bli såååå veliga efter ett tag! slutade med att vi läste sexnoveller, letade ostron och jag plocka brännmaneter? dom jävlarna brukar va så kaxiga. 

Efter dusch och fix kunde vi inte riktigt bestämma oss om vi skulle på fest eller bara ha myskväll. Det sistnämnda blev det! vi gick ner över och åt kina, köpte lite godis, gick hem till mig och slappa, prata, vela, jag spelade lite och blev trött! Nu är det dax för sängen!

Johanna

KATTSAND

Nu är fikan gjord och nerpackad, samt solkrämen, solisarna och bikinin! nu drar jag och sara till bohusmalmön, kattsand
vi har inte varit där i sommar än! skäms på oss, det är hur fint som helst, med vit sand och bra badställe. Kanske tar vi och äter något gott när vi ändå är där, fira det fina vädret som äntligen besökt sverige igen :o

Sedan: hoppas på någon fest ikväll? Hoppas även på att mitt packet från junkyards har arrivat

Johanna

RSS 2.0